Keuken renovaties

Kalmeijer Keukens & Interieur is de duurzame oplossing voor uw keuken. Waarom zou u een compleet nieuwe keuken laten plaatsen, als wij uw oude keuken in een handomdraai weer naar uw wens kunnen maken? Ook is het voor een blijvend mooie uitstraling en goede werking van uw keuken belangrijk om uw keuken zo nu en dan te laten renoveren.

Voor een keukenrenovatie in Gouda en omstreken is Kalmeijer Keukens & Interieur uw aangewezen professional. Wij gaan geheel naar uw wensen en op energiezuinige wijze te werk om voor u een prachtige, ‘nieuwe’ droomkeuken te realiseren.

Keuken elementen

Uiteraard luisteren wij bij zo’n keukenrenovatie kritisch naar uw wensen en vervangen wij alleen datgene wat echt noodzakelijk is. Op die manier staat u binnen de kortste keren, tegen een aantrekkelijke prijs, weer met plezier te koken in een gloednieuwe keuken! Hieronder een selectie keuken elementen waarmee we de keukens een update kunnen geven.

Keukendeuren

Handgrepen

Werkbladen

Afzuigkappen

Spoelbakken

Keukenlades

Keuken stijlen

Welke uitstraling moet uw keuken hebben? Wat voor sfeer wilt u neerzetten? In hoeverre sluit deze stijl aan op de rest van uw inrichting? Wij hebben diverse keuken stijlen in ons assortiment.

Landelijk

Modern

Design

Tijdloos

Greeploos

Hoogglans

Energiezuinige inbouwapparatuur

Achter de mooie keukenfrontjes gaat de meest innovatieve inbouwapparatuur schuil. Fornuizen, (elektrische) kookplaten, combimagnetrons, heteluchtovens, vaatwassers, koel-vrieskasten, zelfs stoomovens en koffiemachines. In uw keuken bevinden zich meer apparaten dan u misschien in eerste instantie zou denken. Kalmeijer Keukens & Interieur bouwt al dit witgoed graag naadloos voor u in.

Deze nieuwe apparaten bieden u talloze nieuwe mogelijkheden en zijn bovendien ongelooflijk energiezuinig. Daardoor creëert u niet alleen een mooie maar ook duurzame keuken. En door de aanmerkelijk lagere energierekening verdient u uw investering in energiezuinige inbouwapparatuur sneller terug dan u denkt. Bovendien voert Kalmeijer Keukens & Interieur uw oude apparatuur ook op een verantwoordelijke manier af.

Before After

Kranen & Quookers

Koken, schoonmaak, even een glaasje voor de dorst… Water gebruikt u in de keuken alom. Een kraan voor watertoevoer is dan ook een essentieel onderdeel van iedere keuken. Maar omdat deze functioneel is, betekent dat natuurlijk niet dat hij er spartaans uit hoeft te zien. Kies juist voor een van onze vele ontwerpen van klassiek tot design voor een kraan die precies past bij úw keuken.

Met de juiste kraan maakt u uw keuken helemaal af. Bij Kalmeijer Keukens & Interieur kunt u kiezen voor allerhande kranen en quookers die u maar wilt. Van een design kraan tot een klassieke kraan, ieder soort ontwerp hebben wij wel ter beschikking. Bovendien hebben wij kranen en quookers van elk merk en in iedere prijsklasse. Denk bijvoorbeeld aan een fraaie chromen keukenmengkraan, of een professionele keukenkraan met uittrekbare handdouche. Het is maar net wat er het beste in uw keuken en binnen uw budget past.

Interesse? Neem contact met ons op.

Meer weten over onze expertise in keukens en interieur in Zuid-Holland? Of wilt u meteen een afspraak maken? Wij staan u graag te woord en hopen u snel te mogen helpen!

Interesse? Neem contact met ons op.

Meer weten over onze expertise in keukens en interieur in Zuid-Holland? Of wilt u meteen een afspraak maken? Wij staan u graag te woord en hopen u snel te mogen helpen!